Mycket som väntar under en hektisk sommar

Vi bor hela familjen i Kungälv, jag är också uppväxt här och har mina syskon och föräldrar boendes i närheten. Min pappa har alltid jagat och det har han fört över på mig, jag har inget intresse av att skjuta djur men jag älskar naturen och att komma ut i det fria med lite nybryggt kaffe och en hemlagad bulle. Nu är det inte jaktsäsong men hunden har vi kvar hemma och han måste vi fortfarande underhålla. Han är jättefin och extremt duktig på att driva och jaga, vi har haft flera lyckade jaktsessioner tack vare honom. Han är också en sällskapshund så vi har honom inomhus när vi är hemma och han kan sitta med oss i huset. Nu är det dock en del som ska förberedas inför jaktsäsongen, vi har en massa jakttorn som ska förberedas och byggas så att allt är klart. Jag måste också anlita ett byggföretag i Kungälv för att bygga en hundkoja till hunden. Han måste kunna vara ute när vi är på jobbet och så, det blir för mycket att behöva åka hem och aktivera honom. Därför ska vi bygga en hundkoja med en inhägnad så att han kan underhålla sig själv utan att vara beroende av oss under dagarna. Jag har tänkt att kontakta Bygg & Interiör i Ale AB, de erbjuder diverse tjänster inom just bygg i Kungälv och de är väldigt duktiga på det som de gör. Det känns tryggare att låta dem göra arbetet, jag är praktiskt lagd men jag kan inte utföra alltför avancerade snickerier och bygg-anordningar. Därför är det bra om ett byggföretag som detta kan hjälpa mig med det bygget som jag planerar att genomföra för hunden.